Arbeidsdeskundig advies voor verzuimvraagstukken en re-integratie

Wie ben ik

Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij een arbodienst en bij een re-integratiebedrijf heb ik, Loes Louwers een arbeidsdeskundig adviesbedrijf opgestart. Mijn ervaring is dat het werken in protocollen, het communiceren over verschillende schijven en het afwentelen van verantwoordelijkheden de re-integratie kan verlammen.

Het voeren van de eigen regie en het maken van eigen keuzes is mijn grootste drijfveer geweest om een eigen bedrijf te starten. Korte communicatielijnen en direct schakelen is de aanpak waar ik voor sta. Mijn brede werkervaring in verschillende branches (toerisme, openbaar vervoer, winkelbedrijf) en bij verschillende organisaties (WSW organisaties, arbodiensten) zorgen ervoor dat ik brede kennis heb van functies en taken in organisaties en kwalificaties kan benoemen die nodig zijn.

Tegelijkertijd weet ik vanuit mijn achtergrond en ervaring wat het is om werkgever te zijn en wat het betekent met zieke werknemers geconfronteerd te worden. Ik ben in staat om boven de partijen te staan maar kan me inleven in de verschillende belangen die de werkgever én werknemer hebben. Ik sta voor een praktische aanpak waarbij vastgestelde doelen en belangen niet uit het oog worden verloren.

Ik ben in bezit van een Heao diploma en NIMA-B marketing certificaat. Hiernaast heb ik een afgeronde opleiding tot Arbeidsdeskundige. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsdeskundigen en zit in een intervisie groep. Verder ben ik geregistreerd in de register van Stichting Register Arbeidsdeskundigen en ben gecertificeerd bij Hobeon SKO. Ik zit in het bestuur van het Platform ad 11 bij de NVVA.

Praktische aanpak, heldere doelen, empatisch vermogen